判断型阅读理解讲练(长沙市,2001) PDF转换可能丢失图 片或格式,建议阅读原文

https://www.100test.com/kao_ti2020/155/2021_2022__E5_88_A4_ E6_96_AD_E5_9E_8B_E9_c64_155340.htm Mr White works in a post office. He is more than 50 years old and Mrs White is 48. They dont like noise (噪声), so they bought a house outside the city. But its far from Mr Whites office. Every morning the old man has to get up at six. Then he does some morning exercise. After breakfast he goes to work by bus. He usually has lunch in his office. At six he leaves his office. He buys something in the shop and then goes to catch a bus. They have supper at half past seven. Then he watches TV or does some writing until ten and goes to bed. 判断下列句子是否 符合短文内容。符合的写"T",不符合的写"F"(1)Mr White works in a hospital. (2) Mrs White is forty years old. (3) Every day Mr White gets up at six and then does some morning exercise. (4) Mr White goes to work on foot. (5) They have supper at half past seven.【答案】(1) (5) FFTFT 100Test 下载频道开通,各类考 试题目直接下载。详细请访问 www.100test.com