公共英语PETS三级阅读训练指导(三) PDF转换可能丢失图片或格式,建议阅读原文

https://www.100test.com/kao_ti2020/274/2021_2022__E5_85_AC_ E5_85_B1_E8_8B_B1_E8_c67_274675.htm Passage 3Packaging is a very important form of advertising. A package can sometimes motivate people to buy products. For example, a small child might ask for a breakfast food contained in a box with a picture of a TV character. The child is more interested in the picture than in breakfast food. Pictures for children to color or cut out, games printed on a package, or a small gift inside a box also motivate many children to buy productsor to ask their parents to buy for them. Some packages suggest that a buyer will get something for nothing. Food products sold in reusable containers are examples of this. Although a similar product in a plain container might cost less , people often prefer to buy the product in a reusable glass or dish , because they believe the container is free. However, the cost of the container is added to the cost of the product. The size of a package also motivates a buyer. Maybe the package has " Economy Size " or " Family Size " printed on it. This suggests that the larger size has the most product for the least money. But that is not always true. To find it out, a buyer has to know how the product is sold and the price of the basic unit. The information on the package should provide some answers. But the important thing for any buyer to remember is that a package is often an advertisement. The words and pictures do not tell the whole story. Only the product inside can do that.1. "A buyer will get something for nothing" in paragraph

2 most probably means that [A] a buyer will not get what
he pays for [B] a buyer will get more than what he pays for [C
] a buyer will get something useful free of charge [D] a buyer will
get more but pay less答案C解析:二段中 " because they believe the
container is free "知选项C为正确选项。故选C.2.From the
passage we know the buyer pays more attention to [A
] the size of a container [B] a container with attractive picture
[C] a well designed container [D] a plain container with low
cost答案C解析:第一段第一句可知选C.3. What suggestion does
the author give in the passage? [A] It 's not good to buy the
product which is sold in a glass or dish. [B] The quality of a
container has nothing to do with the quality of the product. [C
] The best choice for a buyer is to buy a product in a plain package.
[D] A buyer should buy what he needs most rather than a well
designed package.答案B解析:最后一段可知选B.4. Which of the
following sentences is NOT true according to the passage? [A
] In fact glasses or dishes used for packaging do not cost money at
all. [B] "Family Size" printed on the package means that it is
rather economic. [C] To a child, even to an adult, the form is
far more important than the content. [D] Words and pictures
written on the package are thought to be an advertisement.答案A解
析:第二段末句" However, the cost of the container is added to
the cost of the product. "可知选项A为正确选项。故选A.5.
What is the best title for the passage? [A] How to Package a
Product. [B] How to Make an Advertisement. [C] How to Sell
Product. [D] How to Attract More Buyers.答案D解析:A

package can sometimes motivate people to buy products. ""……, or a small gift inside a box also motivate many children to buy products.""The size of a package also motivates a buyer."3句中有两句为主旨,可见本文主要讲述的是"How to attract (motivate) buyers."故选D. 100Test 下载频道开通,各类考试题目直接下载。详细请访问 www.100test.com