2009年12月英语四级阅读考试训练(二十)英语四级考试 PDF转 换可能丢失图片或格式,建议阅读原文 https://www.100test.com/kao_ti2020/645/2021_2022_2009_E5_B9_ B412 E6 c83 645690.htm usxsee"> 举例关系 解题技巧:作者经 常需要举出实例来证明自己的观点。这种题常常对例子说明 的内容进行提问。 练习 It is easier to negotiate initial salary requirement because once you are inside, the organizational constraints influence wage increases. One thing, however, is certain: your chances of getting the raise you feel you deserve are less if you don 't at least ask for it. Men tend to ask for more, and they get more, and this holds true with other resources, not just pay increases. Consider Beth 's story: I did not get what I wanted when I did not ask ofr it. We had cubicle offices and window offices. I sat in the cubicles with several male colleagues. One by one they were moved into window offices, while I remained in the cubicles. Several males who were hired after me also went to offices. One in paritcular told me he was next in line for an office and that it had been part of his negotiations for the job. I guess they thought me content to stay in the cubicles since I did not voice my opinion either way来源 : www.examda.com Q: What can be inferred from Beth 's story? A. Prejudice against women still exists in some organizations. B. If people want what they deserve, they heve to ask for it. C. People should not be content with what they have got. D. People should be careful when negotiating for a job. 答案:选B。又细节可知Beth 由于没有提出要求而得到新的办公室。其实这个例子是为了

说明第一段中的观点,your chances of getting the raise you feel you

deserve are less if you don't at least ask for it.。B是对这一观点的正确描述。相关推荐:大学英语四级阅读超级攻略 英语四级词汇:常用动词固定搭配 100Test 下载频道开通,各类考试题目直接下载。详细请访问 www.100test.com