2011年职称英语理工类补全短文实战演练(4)职称英语考试 PDF转换可能丢失图片或格式,建议阅读原文 https://www.100test.com/kao\_ti2020/645/2021\_2022\_2011\_E5\_B9\_ B4\_E8\_81\_8C\_c91\_645980.htm 考查应试者把握文章结构、掌 握作者思路的能力。本部分为1篇300~450词的短文,文中 有5处空白,文章后面有6组文字,其中5组取自文章本身。要 求应试者根据文章的内容选择5组文字,将其放回相应位置, 以恢复文章原貌。 How to Interview People Interviewing (采访) is one of those skills that you can only get better at. You will never again feel so ill at ease as when you try it for the first time, and probably youll never feel entirely comfortable trying to get from another person answers that he or she may be too shy to reveal. (46) The rest is instinct, which can all be learned with experience. The basic tools for an interview are paper and two or three well-sharpened pencils. But keep your notebook or paper out of sight until you need it. Theres nothing less likely to relax a person than the arrival of someone with a note-taking pad.\_\_\_\_\_ Take a while just to chat, judging what sort of person youre dealing with, getting him or her to trust you. Never go into an interview without doing whatever homework you can. If you are interviewing a town official, know his voting record. If its an actor, know what plays he has been in.\_\_\_\_(48)来源:考试大 Many beginning interviewers are afraid that they are forcing the other person to answer questions and have no right to inquire about his personal secrets.\_\_\_\_\_ (49) Unless the person really hates being interviewed, he is delighted that somebody wants to interview him.

Most men and women lead lives that are uninteresting, and they grasp any chance to talk to an outsider who seems eager to listen. This doesn't necessarily mean that it will go well. In general you will be talking to people who have never been interviewed before, and they will get used to the process awkwardly, perhaps not giving you anything that you can use.\_\_\_\_\_(50) You will both even begin to enjoy it - proof that you arent forcing your victim to do something he doesnt really want to. A Come back another day. it will go better. B But at least half of the skill is mechanical. C As one philosopher interviewed in the film notes, they lack irony. D You will not be liked if you inquire about facts that you could have learned in advance. E This fear is almost 100 percent unnecessary. F Both of you need time to get to know each other. 答案:BFDEA相关推荐:2011职称 英语理工词汇选项训练汇总 2011年理工A考试阅读判断练习 汇总 为了能及时获取2011年职称英语相关信息,建议大家收 藏#333333>百考试题职称英语考试频道点击收藏 , 我们会第 一时间发布相关信息。#ff0000>百考试题职称英语考试网衷 心感谢各位网友在2010年支持和关心我们的工作! 100Test 下 载频道开通,各类考试题目直接下载。详细请访问 www.100test.com