2011年在职MBA阅读理解练习及答案010 PDF转换可能丢失图 片或格式,建议阅读原文

https://www.100test.com/kao\_ti2020/646/2021\_2022\_2011\_E5\_B9\_ B4\_E5\_9C\_A8\_c70\_646590.htm It was Friday, the day of the field trip on which Miss Joan would take her class to pick apples. Miss Joan enjoyed picking apples with her students. She smiled as she led her students to the bus that would take them to the Greenly Apple Orchard (果园). The bus ride was bumpy and the kids were a little noisy, but still Miss Joan was smiling. The bus stopped in front of the Greenly Apple Orchard and the class got off quickly and quietly. Miss Joan made sure everyone was there. "What a glorious, sunny, apple picking day, " Miss Joan announced with her grandest smile. Mr. Greenly was there to greet them. "Let's see, there are eighteen children and two adults at three dollars each. That will be sixty dollars, please. " Miss Joan held up the brochure in her hand. " It says that the price is two dollars each, " she pointed out. " That 's what I collected from everyone. " "We 've had to raise the price, "Mr. Greenly stated. "You sent me this brochure after we made our reservation, " Miss Joan complained, " and it says two dollars! " " Miss Joan, if you look at the bottom of this brochure, " Mr. Greenly said, "you' Il notice very important statement." Sure enough, in very tiny letters, it said, "Prices are subject to change without notice. " Miss Joan was determined to keep her good mood. She took a twenty dollars bill out of her own purse and handed it to Mr. Greenly with the forty dollars she had in an envelope. "Now children, do you all have your baskets?" Miss

Joan called out. "Remember, each of you can pick as many apples as possible. " Mr. Greenly said, " You can 't pick as many apples as possible. " "I beg your pardon! " Miss Joan was not smiling now. "The brochure says, 'ALL YOU CAN PICK'!" Mr. Greenly pointed to the tiniest letters Miss Joan had ever almost seen. It also says, "Terms and conditions of group reservations are subject to change without notice. " Miss Joan 's good mood was now history. She didn 't want to set a bad example for her students, so she said in a calm and quiet voice, "We 're going home, give me our money back, please. " 1. How many dollars did Miss Joan hand to Mr. Greenly? A . 20. B . 40. C . 60. D . 18. 2 . The phrase "subject to change without notice" suggests\_\_\_\_\_. A . Mr. Greenly could change the terms at will B. the customers should read the brochure carefully C. Mr. Greenly could determine what apples to be picked D. the customers should be informed beforehand 3. The students could not pick as many apples as they would like because \_\_\_\_\_. A . they were children B . there were not enough apples C. they had made a group reservation D. they would eat up too many apples 4. "Miss Joan's good mood was now history " (the last paragraph) means\_\_\_\_\_. A . Miss Joan had been happy until that moment B. Miss Joan was no longer interested in history C. Miss Joan taught her students the history of the orchard D. Miss Joan was good at concealing her feelings 5. What can we learn about Miss Joan from the story? A. She did not read the brochure carefully. B. She made a reservation after seeing the brochure. C. She lost her temper in the end. D. She didn't

know how to complain. 答案解析 1. C。根据文章论述可知 , Miss Joan的信封里有40美元,自己掏腰包拿出20美元,所以 共计60美元。故答案为C。 2. A。subject to change without notice意为"改变恕不通知"即Mr. Greenly可以改变任意改变 条款,不需要通知给任何人。故答案为A。3.C。因为他们 是团购。文中 "Terms and conditions of group reservations are subject to change without notice " 意为"团购条件改变恕不通知 "。故答案为C。4.A。was history是固定词组,意为"结束 了,过去了",即从那时起Miss Joan不再高兴了。故答案为A 5. A。根据文章论述可知,Miss Joan没有仔细看合同的条 款,她只是看到那些很显眼的吸引人的广告,而没有看到小 字书写的限制条款。故答案为A。 特别推荐: #0000ff>2011年 在职MBA阅读理解练习及答案汇总 #0000ff>2011年在职MBA 完型填空练习及答案汇总 #0000ff>2011年在职MBA联考英语模 拟试题及答案汇总 #0000ff>2011年在职工商管理硕士报考必读 :报名时间、入口、考试时间、考试大纲 #0000ff>2009 年-2010年在职工商管理硕士真题及参考答案 100Test 下载频 道开通,各类考试题目直接下载。详细请访问 www.100test.com