2011年职称英语卫生类补全短文专项训练题(1)职称英语考试
PDF转换可能丢失图片或格式,建议阅读原文
https://www.100test.com/kao_ti2020/646/2021_2022_2011_E5_B9_
B4_E8_81_8C_c91_646011.htm 补全短文:阅读下面的短文,
文章中有5处空白,文章后面有6组文字,请根据文章的内容
选择5组文字,将其分别放回文章原有位置,以恢复文章原貌
。 补全短文,阅读下面的短文,文章中有5处空白,文章后面
有6组文字,请根据文章的内容选择5组文字,将其分别放回
文章原有位置,以恢复文章原貌。 American Dreams There is a
common response to America among foreign writers: the US is a
land of extremes where the best of things are just as easily found as
the worst. This is a clich é(陈词滥调)。采集者退散 In the land
of black and white, people should not be too surprised to find some
of the biggest gaps between the rich and the poor in the world. But
the American Dream offers a way out to everyone
(1) No class system or government stands in the way. Sadly, this
old argument is no longer true. Over the past few decades there has
been a fundamental shift in the structure of the American economy.
The gap between the rich and the poor has widened and widened.
(2) Over the past 25 years the median US
family income has gone up 18 per cent. For the top 1 per cent
, however, it has gone up 200 per cent. Twenty-five years ago the
top fifth of Americans had an average income 6.7 times that of the
bottom fifth (3) Inequalities have grown worse
in different regions. In California, incomes for lower class families
have fallen by 4 per cent since 1969 (4) This

has led to an economy hugely in favor of a small group of very rich Americans. The wealthiest 1 per cent of households now control a third of the national wealth. There are now 37 million Americans living in poverty. At 12.7 per cent of the population, it is the highest percentage in the developed world. Yet the tax burden on Americas rich is falling, not growing. _____ (5) There was an economic theory holding that the rich spending more would benefit everyone as a whole. But clearly that theory has not worked in reality. A Nobody is poor in the US. B The top 0.01 per cent of households has seen its tax bite fall by a full 25 percentage points since 1980. C For upper class families they have risen 41 per cent. D Now it is 9.8 times. E As it does so, the possibility to cross that gap gets smaller and smaller. F All one has to do is to work hard and climb the ladder towards the top. (1) _____(1.1) _____(2) _____(1.2) _____(3) ____(1.3)____ (4) ____(1.4)____ (5) ____(1.5)____ 音频解析: 1.1采集者退散 正确的答案是: F1.2 正确的答案是: E1.3 正确 的答案是: D1.4来源:考试大的美女编辑们正确的答案是: C 1.5 正确的答案是: B 相关推荐: #0000ff>2011年职称英语卫生 阅读背诵模板汇总 #0000ff>2011年职称英语卫生完型填空汇总 #0000ff>2011年卫生类职称英语考试模拟试题及答案 为了能及 时获取2011年职称英语相关信息,建议大家收藏#333333>百 考试题职称英语考试频道点击收藏 , 我们会第一时间发布相 关信息。 100Test 下载频道开通, 各类考试题目直接下载。详 细请访问 www.100test.com