2011年职称英语考试综合类补全短文辅导(5)职称英语考试 PDF转换可能丢失图片或格式,建议阅读原文 https://www.100test.com/kao\_ti2020/646/2021\_2022\_2011\_E5\_B9\_ B4 E8 81 8C c91 646098.htm 考查应试者把握文章结构、掌 握作者思路的能力。本部分为1篇300-450词的短文,文中有5 处空白,文章后面有6组文字,其中5组取自文章本身。要求 应试者根据文章的内容选择5组文字,将其放回相应位置,以 恢复文章原貌。 Teamwork in Tourism[综合类职称英语教材] Growing cooperation among branches of tourism has proved valuable to all concerned1.Government bureaus, trade and travel associations, carriers and properties2 are all working together to bring about optimum3 conditions for travelers. 1 They have knowledge of all areas and all carrier services, and they are experts in organizing different types of tours and in preparing effective advertising campaigns. They distribute materials to agencies, such as journals, brochures4 and advertising projects. 2 Tourist counselors give valuable seminars5 to acquaint agents with new programs and techniques in selling. 3 Properties and agencies work closely together to make the most suitable contracts, considering both the comfort of the clients and their own profitable financial arrangement. 4百考试题 - 全国最大教育类网站(www . 100test com) 5 Carriers are dependent upon agencies to supply passengers, and agencies are dependent upon carriers to present them with marketable tours. All services must work together for greater efficiency, fair pricing and contented customers. 词汇:百 考试题 - 全国最大教育类网站(www . 100test。com) bureau n.

局,部门sponsor v.发起,赞助agency n.(旅行)社acquaint v.使 熟悉 Car-rental n.汽车租赁 purchase n.购买 contented adj.满意的 注释: 1.concerned: concerned一词作定语时常常放在所修饰 的词或短语的后面,表示"有关的"。例如:Everyone concerned must sign their names here. 2 carriers and properties:指 运输公司和房地产公司。 3.optimum:形容词,意为"最佳的 "。又如:an optimum temperature for this kind of flower:适合这 种花生长的最佳温度 4.brochure:指具有宣传性质的小册子 5.seminar:研讨会 6.conversely:相反地,反过来说。又如 : The teacher gave the students knowledge, and conversely, the students offered the teacher their warmest gratitude. 练习: A The same confidence exists between agencies and carriers, including car-rental and sight-seeing services. B They offer familiarization and workshop tours so that in a short time agents can obtain first-hand knowledge of the tours. C Travel operators, specialists in the field of planning, sponsor extensive research programs. D As a result of teamwork, tourism is flouring in all countries. E Agencies rely upon the good services of hotels, and, conversely6, hotels rely upon agencies, to fulfill their contracts and to send them clients. F In this way agents learn to explain destinations and to suggest different modes and combinations of travelplanes, ships, trains , motorcoaches , car-rentals , and even car purchases. 答案: 1.C 2.B 3.F 4.E 5.A 相关推荐:#0000ff>2011年职称英语综合类经典 阅读题汇总