2011年职称英语考试答案(综合类A级代码11) PDF转换可能丢失图片或格式,建议阅读原文

https://www.100test.com/kao_ti2020/646/2021_2022_2011_E5_B9_ B4_E8_81_8C_c91_646753.htm 第一部分考题: 词汇选项 1. For some obscure reason, the simple game is becoming very popular. A. unclear B. obvious C. major D. minor 答案: A unclear--- obscure. 模糊不清晰的 2. The sea turtle 's natural habit at has been considerably reduced. A greatly B suddenly C generally D slightly 答 案选择A(greatly) considerably, greatly 意思为adv. 相当地.非常 地 3.I got a note from Moira urging me to get in touch. A instructing B notifying C pushing D inviting 答案: C (push)-- urge催促某人 做某事 push推.促进.逼迫 4.It is possible to approach the problem in a different way. A raise B pose C experience D handle 答案: D handleapproach Approach: start to deal with (a situation or problem) in a certain way解决问题。 5.The decision to invade provoked storms of protest。 A ignored B organized C caused D received 答案: C caused ----provoke: 激怒.惹起.驱使,造成 6. Jane said that she couldn 't tolerate the long hours. A spend B take C last D stand 答案: D stand= tolerate 忍受、 承受 7. At 80, Peck was still vigorous and living in Paris. A energetic Bhappy C alone D busy 答案:A energetic---vigorous 精力充沛的 有活力的 8. Forester stared at his car, trembling with rage. A shaking B turning C jumping Dshouting 答案: A shake tremble 颤抖 颤动 9.A young man is being hailed a hero tonight after rescuing two children. A reported B proved Cpraised D caught 答案: Cpraised ---hail: 招 呼.致敬.万岁.向...欢呼. 10.I wanted to ask her out but was scared

that she might refuse. A anxious B sure C sad D afraid 答案: D afraid---- scared 害怕.恐惧 11.At that time, we did not fully grasp the significance of what had happened. A give B attach C lose D understand 答案: D understand--- grasp 理解,明白 12. Anderson left the table, remarking that he had some work to do. A doubting B saying C thinking D knowing 答案: B saying--remarking 说话,说出 13.He asserted that nuclear power was a safe and non-polluting energy source. A maintained B recommended C considered D acknowledged 答案: D (maintain) assert 主张、声 称、断言 其他选项分析:Maintain:维修.主张.供 养Recommend:推荐Considere:考虑 Acknowledge:承认 致 谢 14.The study also notes a steady decline in the number of college students taking science courses. A relative B general C continuous D sharp 答案:D (continuous) steady . 稳定的.其他选项:A relative相当的、相关的B general一般的D sharp 尖锐的 15.She always finds fault with everything, A criticizes B simplifies C evaluates D examines 答案: A criticizes--- finds fault with 挑错,批评第二 部分考题: 阅读判断 16. Some activities have recently become illegal in New York. 答案为A。 文章相关句: These days it is the city that never smokes, drinks or does anything naughty (at least in public). 17. It 's now illegal to smoke or drink alcohol anywhere in New York. 答案为B。 文章相关句: These days it is the city that never smokes, drinks or does anything naughty (at least in public). 18. Eating apples in the park is illegal. 答案为B。 该题属于推断题 文章相关句: These days it is the city that never smokes, drinks or does anything naughty (at least in public). 19. The businessman

like the new laws. 答案为C。 文章中根本没有提到商人的情况 20. Elle and Serge Schroitman parked their car on the public driveway. 答案为B。 文章相关句: ... It was their own driveway. 21. The editor of vanity fair magazine thinks some of the new laws are stupid. 答案为A,该题属于推断题。 文章相关句:Under New York city law it is acceptable to keep a gun in your place of work, but not a empty ashtray. 22. New York is cleaner and safer than before. 答案为A. 文章相关句: it is true it is safer, cleaner and more healthy than before. 第三部分考题:概括大意与完成 句子 23. paragraph 1 答案为F: People are in groups. 提示: groups 是第一段段落主题词。 该段第一句是段落主题句。 24. paragraph 2 答案为E。 It is important to have a good leader. 提示 : 段首句就是段落主题句, 25. paragraph 3 答案为C: Training can make a good leader 提示: training在该段中出现了 , a good leader在文章中有呼应的词语: a successful leader 26. paragraph 4 答案为A: A good leader needs a variety of qualities 提 示: a variety of qualities出现在段落中 27. One of the major keys to success is ____. 答案为A。 the ability to work with others. 文章相 关句: it is now recognized that being able to work successfully with other people is one of the major keys to success. 28. Groups often break down because of ____. 答案为C: lack of good leaders. 文章 相关句: groups without leaders or with weak leaders almost always break down. 29. Good leaders always avoid ___ 答案为D: bossing people around (把人指挥得团团转) 文章相关句: Good leaders don 't make people do things in a bossy, controlling way. 30. Self-confidence is the key to ____. 答案为F: overcoming fears

about being a leader. 文章相关句: Self-confidence is vital and being able to overcome your own fears about being a leader. 职称英语考后,百考试题将第一时间为大家推出2011年职称英语理工类B级考试试题#0000ff>在线估分,让考生考后第一时间估算出自己的考试分数。 #0000ff>百考试题职称英语考试论坛将为提供互动平台,供您与各位好友一起交流!百考试题预祝大家顺利通过考试!查分方式:2011年职称英语考试成绩将会在#ff0000>考后两个月内公布(5月中旬至6月),请大家随时关注百考试题职称英语考试网!!#0000ff>点击进入查看成绩查询方式 100Test 下载频道开通,各类考试题目直接下载。详细请访问 www.100test.com