文章作者 100test 发表时间 2011:07:06 05:01:51
来源 100Test.Com百考试题网
  Part IV Reading Comprehension (Reading in depth)
  Section A
  47 N tend
  48 L negative
  49 H efficiently
  50 B associated
  51 M sufficient
  52 J function/
  53 F definitely
  54 O younger
  55 E continuing
  56 G different
  Section B Passage One
  57. What can we learn from some recent studies?
  答案:D. Interracial lodging may have diverse outcomes.
  58. What does Sam Boakye’s remark mean?
  答案:D. Being surrounded by white peers motivates a black student to work harder to succeed.
  59. What does the Indian University study show?
  答案:A. Interracial roommates are more likely to fall out.
  60. What does Alec Webley consider to be the “definition of integration”?
  答案:D. The school randomly assigns roommates without regard to race.
  61. What does Grace Kao say about interracial lodging?
  答案:A. It is unscientific to make generalizations about it without further study.
  Passage Two
  62. What is the finding of the Global Humanitarian Forum?
  答案:B. Rates of death from illnesses have risen due to global warming.
  63. What do we learn about the Forum’s report from the passage?
  答案:A. It was challenged by some climate and risk experts.
  64. What does Dr. Pielke say about the Forum’s report?
  答案:B. It is invalid in terms of methodology.
  65. What is Soren Andreasen’s view of the report?
  答案:D. Its rough estimates are meant to draw the attention of world leaders.
  66. What does Kofi Annan say should be the focus of the Copenhagen conference?
  答案:D. How rich countries can better help poor regions reduce climate hazards.
考后,我们将为大家提供#0000ff>2011年6月英语四级考试试题答案在线估分平台,敬请关注!
| 题型 | 写作 | 快速阅读 | 听力 | 仔细阅读 | 完型填空 | 翻译 | 
| 试题 | #0000ff>写作试题 | #0000ff>快速阅读试题 | #0000ff>听力试题 | #0000ff>仔细阅读试题 | #0000ff>完型填空试题 | #0000ff>翻译试题 | 
| 答案 | #0000ff>写作答案 | #0000ff>快速阅读答案 | #0000ff>听力答案 | #0000ff>仔细阅读答案 | #0000ff>完型填空答案 | #0000ff>翻译答案 | 
合格标准:全国大学英语四级考试历年合格分数线为425分以上(含425分)。
特别提醒:为方便大家能及时准确的查看2011年6月英语四级试题答案,建议各位考生收藏#333333>百考试题英语四级考试频道