2011年6月英语四级深度阅读Section B答案(沪江网校版)
文章作者 100test 发表时间 2011:07:06 05:01:54
来源 100Test.Com百考试题网
2011年6月大学英语四级考试深度阅读Section B答案,考完试的同学可以对比一下自己的答案,备考的同学也可以研究一下考题。希望大家四级考试顺利通过。
   Section B Passage One 
   57. What can we learn from some recent studies? 
   答案:D. Interracial lodging may have diverse outcomes. 
   58. What does Sam Boakye’s remark mean? 
   答案:D. Being surrounded by white peers motivates a black student to work harder to succeed. 
   59. What does the Indian University study show? 
   答案:A. Interracial roommates are more likely to fall out. 
   60. What does Alec Webley consider to be the “definition of integration”? 
   答案:D. The school randomly assigns roommates without regard to race. 
   61. What does Grace Kao say about interracial lodging? 
   答案:A. It is unscientific to make generalizations about it without further study. 
   Passage Two 
   62. What is the finding of the Global Humanitarian Forum? 
   答案:B. Rates of death from illnesses have risen due to global warming. 
   63. What do we learn about the Forum’s report from the passage? 
   答案:A. It was challenged by some climate and risk experts. 
   64. What does Dr. Pielke say about the Forum’s report? 
   答案:B. It is invalid in terms of methodology. 
   65. What is Soren Andreasen’s view of the report? 
   答案:D. Its rough estimates are meant to draw the attention of world leaders. 
   66. What does Kofi Annan say should be the focus of the Copenhagen conference? 
   答案:D. How rich countries can better help poor regions reduce climate hazards. 
  考后,我们将为大家提供#0000ff>2011年6月英语四级考试试题答案在线估分平台,敬请关注!
  2011年英语四级成绩查询时间:英语四级考试成绩将会在#ff0000>考后两个月内公布(8月下旬)。#0000ff>点击进入2011年6月英语四级成绩查询时间